Übernachtung

Ebeltoft bietet verschiedene Übernachtungsmöglichkeiten an z.B zwei Hotels und ein Campingplatz die alle dicht am Wasser liegen und in Gehabstand zur Stadtmitte. Außerdem ist es möglich Ferienwohnungen zu Mieten oder in einen der zahlreichen und gemütlichen Bed & Breakfasts zu  Wohnen. Ebeltoft verfügt auch über ein außergewöhnliches Jugendheim, eingerichtet mit Dänischen designmöbel und von den bekannten Architektenduo Friis & Moltke Gezeichnet. 

Ebeltoft Park Hotel

Ebeltoft Park Hotel

Ebeltoft Strand Camping

En af Danmarks bedste beliggenheder direkte ved Ebeltoft Vig, med en dejlig børnevenlig badestrand, omtrent "lige udenfor forteltet".

Ebeltoft Strand

Livet er... At alt det, man ønsker sig, er lige foran næsen på een.

Ebeltoft Ferienhausvermietung

Feriepartner Ebeltoft er et lokalt udlejningsbureau, som udlejer ca. 130 private feriehuse i området ved Ebeltoft og på Djursland iøvrigt.

DCU Mols Camping

Veludstyret helårscampingplads med idyllisk terrasse opdelte pladser og udlejning af hytter.

Fuglsøcentret Hotel & Konferencecenter

Velkommen til Fuglsøcentret -en oplevelse rigere

Campaya

Hvis du leder efter det perfekte sommerhus til ferien i Ebeltoft, så er Campaya.dk det rette sted at kigge. Med over 700 sommerhuse og ferielejligheder i og omkring Ebeltoft og over 1000 på hele Syddjurs, er det nemt at finde et sommerhus der passer til netop jeres behov.

Vigen Ferielejligheder

Vigen Ferielejligheder er beliggende i Ebeltoft centrum. Fantastisk udsigt til vandet og kun få meter fra Det gamle Rådhus samt et andet af byens vartegn Fregatten Jylland. En feriebolig her er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie på Djursland og ture til Østjyllands badestrande og seværdighede

Veranstaltung in Ebeltoft