Nybolig

Jernbanegade 33
8400 Ebeltoft
86 34 21 11

Egen hjemmeside >> (evt./senere)
Find på kort >> (evt./senere)

Nybolig Ebeltoft & Rønde er én forretning, men med 2 butikker, der arbejder tæt sammen. Forretningen i Ebeltoft startede i 1993 med 3 ansatte og et salg på 56 ejendomme det første år. Butikken i Ebeltoft er blevet gennemmoderniseret i 2006 og er beliggende midt i Ebeltoft by. I 1997 åbnede vi butikken på Hovedgaden i Rønde. Kommunen var i rivende udvikling og det havde køberne fra Århusområdet også fået øjnene op for. Forretningen har også gennemgået en gennemgribende modernisering i 2006.

Som tiden er gået, har flere og flere erfaret, at vi gør en forskel. Det har bevirket, at vi i 2006 solgte 272 ejendomme, og det er ny rekord for salg i vores forretninger. Et resultat vi er rigtig stolte af. Det har også betydet, at vi fra at være 3 medarbejdere i 1997 i dag beskæftiger 15 medarbejdere, som alle arbejder for dig.

Vi beskæftiger os med salg af villaer og fritidshuse samt lystejendomme, mindre landbrug og grunde og med vort store lokalkendskab og mange handler, kan vi sikre dig en optimal pris for din bolig. Bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering allerede i dag.

Ring - Vi har næsten altid åbent!